Vendégházunk a Balaton-felvidéken, Vöröstón található, Nagyvázsonytól 2,5, Balatonföredtől 16, Veszprémtől és Ajkától mintegy 20 kilométerre található lágyan hullámzó dombok ölelésében. Az alig 100 főt számláló falu ideális hely pihenésre, környéke pedig kirándulásra, túrázásra, kerékpározásra kínál kiváló lehetőségeket. A közeli Balaton (Balatonakali 13 km) pedig a strandolókat és a horgászokat várja.

Szálláshelyünk egy egy régi, felújított parasztházban 2 lakóegységgel rendelkezik. A 2 szobából, két fürdőszobából és egy tágas konyha-társalgóból álló apartman az épület emeletén található. Mindkét szoba 4-4 főt tud fogadni kényelmesen, szükség esetén a gyerekeknek 1-1- vendégmatracot tudunk biztosítani. A társalgóban található kihúzható kanapé akár pótágyként is használható. Az apartmant legcélszerűbb egyben bérelni nagycsaládoknak, vagy közeli barátoknak. 

A konyha hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, kerámialapos tűzhellyel, edényekkel, vízforralóval, kenyérpirítóval, kávéfőzővel felszerelt. A szobákban TV, ventillátor, ágynemű és törülköző is van. A fürdőszobákban zuhanykabin, kilépőszőnyeg, WC, WC-papír, folyékony szappan, kéztörlő áll a vendégek rendelkezésére.

Az udvar parkosított, asztaliteniszezésre, napozásra, labdázásra, esti beszélgetésekre kiválóan alkalmas. A környékben remek kerékpározási lehetőségek találhatók.  

A faluban jól felszerelt játszótér, könyvtár, bisztró (Szeszélyes nyár bisztró) , régi pálinkafőzde, Kálváriadomb, a legelésző lovak látványa, régi műemlék lakóházak biztosítják a kellemes időtöltést.  

A falutól néhány kilométerre szőlőhegyek, borászatok találhatók a borkedvelő vendégek nagy örömére. Néhány látnivaló: Balatonfüred, Mencshely-kilátó és tanösvény, Balatonakali strand, Zánka, Nagyvázsony felújított Kinizsi vár, Postamúzeum, Pálos kolostor romok, Dörgicsei Pálinkaház és levendulamajor, hegyestű, Tihany, Veszprém

Érdeklődni és foglalni a következő számon lehet: 

Csomorné Bárány Melinda +36 20 218 03 37

e-mail: amelindabarany@gmail.com